Woop woop

Sitter på tåget för sista gången såhär tidigt eftersom det är min sista dag! Woho! 20 månader har jag på mig nu att gosa med mina favoriter och att satsa på skolan :) aldrig mer posten, plugga plugga! Jag har haft en lista över "att göra" saker igår tog jag tag i alla fyra uppgifter vilket gör mig rätt stolt jag har ju tidigare nämnt hur grym jag är på att skjuta upp saker och det är precis vad jag gjort! 4 samtal försäkringskassas "du har just nu plats 97 i kön" wie, dö! Efter 15 minuter (snabbt) fick jag tala med en dam som inte gjorde mig ett dugg klokare! Jag ringde och bokade tid för mina ögonfransar lättare sagt än gjort bruden jobbar måndag och fredag 8-14.30 kul tjej liksom! Tur att jag är mamma ledig :D fick en tid tillslut, nästa samtal var till min gynekolog trodde jag skulle få tid typ idag HAHA om 2 veckor är det min tur kul tjej! Och mitt sista ärende var att ringa kliniken där fick jag ett lika vettigt svar: mejla lite bilder så hör vi av oss, well i did! På vägen hem fick jag ett mess om att jag hade skor att hämta, åh mina super snygga skor! Men gissa vad? Fel storlek så måste returnera och vänta in nya!! Nu blir jobb jobb 8 timmar kvar och tårta väntar mig :) njaoom!


Panik

Jag blir galen på människor som försöker leva någon annans liv! Jag skrev om det tidigare men denna gång har det gått för långt, att ta någons pojkvän köpa likadan jacka det fick mig att tycka saker var nog men att även färga håret i lika färg får mig att vilja kräkas! Vad äre för jävla fel på människor som ändå har det bra och ändå måste leva någon annans liv? Se ut som en kändis, klä dig i det senaste, ja jag förstår att många gör det och då påminner man självklart om andra människor men det här är ju bara läskigt ?!


Det går undan nu

Igår gav jag city ett försök på mellandags rean men det gör jag ju aldrig om! Fy fan, människor har ingen respekt eller visar hänsyn! Blev en julklapp till båda mina prinsar och en nyårs klänning till mig, men om den passar vet jag inte hade absolut ingen lust att köa till provrummet. Blev inte en så jätte lång stund i stan 3 timmar och jag gav upp kissnödig som ALDRIG förr sprang jag in på Ica handlade kyckling filéer, ris kokos mjölk och kryddor, tror att ni kan lista ut vad det blev för smaskig middag för oss :) helt full av mat blev det soffan och mat koma för min del, när jag var redo blev det time to bed med sleepyhead, och jag blev väckt i natt av finaste som säger att han legat och känt L under natten! Det gör mig så otroligt lycklig att höra och veta! 92 dagar kvar till det planerade bf datumet, lycka! 3 dagar kvar på jobbet och två veckor kvar tills skolan börjar, allt börjar gå fort nu :) köpte finaste napparna till baby

xx


Ingen kan vara lyckligare

Jag och mamma ska ge oss ut på en kamp mot resten av Sverige i rean, hoppas på att göra fynd ;) baby grejer är prio ett! Dock är ögonen inte lika härliga då min prins väckte mig 4.15 och mina härliga hormoner tog över, vilket resulterade i att typ alla kunde fara! Ångest? Ja lite grann! Jag är alla fall världens lyckligaste med dom finaste killarna i mitt liv, L & A :) Igår var jag och finaste M på bio, blev Stig Helmer story! Jag vet inte kanske bara jag men jag tycker dom gamla är mycket bättre än nya!! Får återkomma om det mamma vill åka nu :)

M <3

xx


Vecka 27

Min bäbis är nu stor nästan 37 cm och väger ett kilo, tjockis! Nu vill man bara att skrutten ska komma så man kan ligga och pussa på hjärtat men hoppas 3 månader går fort :) han sparkar och leker rövare där inne himla typiskt att han ligger så långt ner mamma kissar nästan på sig då! Idag är det bara en vecka kvar på jobbet, halleluja! Tyvärr är min kropp inställd på att gå upp tidigt och min bäbis börjar härja redan 5 på morgonen så blir nog inga sovmornar ändå men kanske lite eftermiddags sömn istället? :) jag har ju en anledning till att va lite lat, haha! Juste åka med mamma till SKHLM igår och där fanns mina skor, lycka tänkte jag! Men för ovanlighets skull så var dom naturligtvis förstor och inte alls bra :/ får leta efter ett par nya vinterskor nu! Beställde dock ett par andra skor inte vinterskor men sjukt snygga lägger upp bild när dom kommer hem till mig :)

xx


All i want for christmas is you

Klockan är inte ens 6 och mina ögon orkar inte vara öppna längre och då har dagen just börjat! Kul mina vänner! Ps insåg just att rullbandet i fridhemsplan fungerar igen efter typ 3? Månader!!! Grattis och skönt för oss lata HAHA! Igår var jag hos bästa M alltid så mysigt och jag hittade mina nya hobby Just Dance 3 asså bästa spelet! Dags att köpa Wii hello mellan dags rean ;) hoppas det är rea på Wii också haha värsta mamma gympan i vår! Har insett att jag gått upp lite väl för mycket tyvärr men jag orkar inte tänka på det just för det kommer ju ut något av det bästa i mitt liv :)


Onsdag!

Trött som ett as sitter jag på bussen påväg till jobbet att jag aldrig lär mig sätta mobilen på ljudlös när jag ska sova, det resulterar i sömnlösa nätter och trötta svidande ögon! Ja ja mamma instinkt kanske? Bara några få dagar kvar till jul och jag har inte julhandlat än?! Det blir jag och hela Sveriges befolkning som ska trängas inne i stan i eftermiddag! Löning yey! Tog en bild 5.59 men bara för bästa M


xoxo


Tack!

Jag träffade en tjej idag, hon hade så jävla snygga vinterskor på sig, varma var dom också var tvungen att fråga vart hon hittar dom och hej nu ska jag få mig ett par likadana! Tack mamma och pappa, ni är bäst! Vintern är räddad! Gosigt ludd i hela skon jag vill typ sova med dom! Tyvärr måste jag bara hitta en butik som äger min storlek ett större problem! Imorgon blir det söka Sverige runt för dom ska stå i mitt hem :)


100 dagar

Idag är det 100 dagar kvar tills min älskade kommer, om jag längtar! Han är en liten tjockis som bråkar med mig men att känna hans sparkar gör mig bara lycklig! Igår blev det inge med att rulla i snön istället plockade jag lite vuxen poäng och städade, diskade, lagade mat och tvättade. Vilket resulterade i ett väldoftat hem men en trött tjej! Jag vill sätta i hårförlängning, någon som har tips på ett bra men inte allt för dyrt ställe? Har kikat rätt mycket på wendys hårsalong och det är ju så snyggt jag vill vill vill! Julklappar till mig? :)


Jag bara MÅSTE...

Jag bara MÅSTE ha detta babygym till lillen kanske köpa julklappar till mig/honom istället för till alla andra? :) måndag morgon jag är på väg till jobbet och har köpt julklapp till mina föräldrar tur dom fick något alla fall :) vad har ni köpt? Bara några dagar kvar till jul och vi fick våran efterlängtade snö! Snöänglar? Kanske ska dra med mig fina M och Lluvy ut ikväll och busa i snön!! Jätte mysigt! Har fått lite magsår av all stress den sista tiden och det har börjat gå upp för mig att det är massa saker som måste handlas inför min prins ankomst!


Söndags mys!

Söndag och jag är hos mina föräldrar och myser, ska få middag här mums! Igår var jag med fina J och hade en myskväll vi lagade god middag och hade en massa tjockis gottis! Yammi tror jag åt tills jag skulle spricka :) tänkte säga att ibland är det okej att trycka i sig men insåg att det är något jag gör varje dag :( haha! Kände att jag satte på mig strumpbyxor klänning och högklackat för att åka till sumpan i slask och snöstorm, smart tjej :/ helgen är typ ända dagen jag kan klä upp mig så körde all in bara jag tog mig utanför dörren :)

Xoxo


Hemgång

Tidig fredag och det ska bli så skönt med helg! Känner mig dock jävla irriterad över små grisungar som inte vet ett skit men är jävligt kvicka på att sprida rykten, kanske att ni borde skaffa ett eget liv att leva för än att försöka leva efter mitt?! Tack!


Vecka 26

Fredag idag och jag går in i vecka 26, mitt lilla hjärta har börjat ha sina egna små rutiner där inne! När klockan ringer 4.45 är han med och sparkar igång morgonen! Morgon pigg snutt! Endast 2 veckor kvar på jobbet känns sjukt bra börjar verkligen känna mig sliten och utmattad av all stress och tunga lyft! Hoppas jag får havandeskapspenning nu bara! Ikväll blir det en hemma mys kväll får se om min finaste M kommer och vill mysa lite, kanske göra klart mitt pepparkakshus? Behöver städa lite också, men det hinns med nu när man slutar tidigt :) imorgon ska jag hem till Jessica och ha en helkväll! Massa god mat och kanske slår på stort och köper en flaska vin? Alkohol fri såklart :) vad gör ni i helgen?

Love J


<3

Blev en fika med finaste M alltid lika kul! Nu är det dags att gosa ner sig i sängen så man kommer upp 4.45 imorgon :) godnatt sleepyheads <3


Gulle gubbe

Kom på att jag stolt ska visa upp en present! En äldre herre kom in på jobbet och stammade fram att han var så nöjd med servicen jag givit honom när han skulle göra ett större utskick, som tack fick jag en julklapp! Gullegubbe!


15/12

En super dag! Vaknade av hjärtats alarm som inte riktigt är okej tvingade honom att stänga av vilket resulterade i försovning! Väckte baby halv 8 igen då jag tyckte det var dags att jobba! Själv somnade jag om i 45 min gick upp duschade och kröp ner under täcket igen med en mars glass? Tjock? JA! Stressad som en tok fick jag springa iväg till min barnmorska där jag fick strålande besked! Allt är så bra och min pojke växer fint :) valde Danderyd som första val på sjukhus älsklingen misstycker tyvärr! Vi får väl se slutat säkert med att jag byter till Karolinska? Har ni några tankar och idéer om vilket man ska välja? Jag har ju vart sämst på att uppdatera också men kom in på skolan igen, wie! Börjar 12 januari och läser människor i behov av stöd som avslutas 16 mars, kan ju inte bli bättre! Har sen lov till augusti då mitt hjärta är lite större och kan va med mormor eller älsklingen 4 timmar då jag är i skolan en dag! Lycka!! Nu är det jobb som gäller och tack för att det är så kort tid kvar där! Hoppas på en fika med finaste M ikväll efter jobbet så man får mysa massa efter vårt pepparkaks bak vet jag inte om jag vågar ge mig på bakning nå mer :) mitt pepparkakshus resulterade i blåsor på fingrarna och och mina andra pepparkakor blev kolsvarta! Kul liksom! Hoppas det går bättre för er andra <3


Saknar!

Igår flög hjärtat till Prag för massa skoj och ensam hemma är jag i snöslask och arbete! Orättvist tycker jag! I onsdags var jag med Jessica i skolan och sedan med bästa Mia på julmarknaden i Sundbyberg, mysigt men himla kallt! Efter vi vart runt och kollat på allt tusen gånger och handlat lite bebis kläder träffade vi på Kim, jätte kul att bara snacka massa :) vi tog en korv och en kaffe och följde sedan Mia till bussen. När jag kom hem låg på riktigt mitt hjärta och lyssnade på en ljudbok och drack whiskey, vilken pensionär HAHA! Finaste hjärtat är han ändå! Ikväll blir det middag hos mor och massa mys :) undra vad jag får för gott? :)


Nu dags för mitt so fun job! Ha en bra dag <3


Inte min dag!

Vaknade kvart över ett och ville bara kräkas, satt i badrummet och spelade med hjärtat samtidigt som jag var helt sänkt tillbaka till sängen vid 2, inte speciellt trött då längre hann väl somna om vid 4 och så ringde min favorit klocka 04.45 happy smile upp och hoppa lagom pigg! Tänkte "om jag inte är sur och grining idag bör jag få diplom" illamående, tjock och gravid mitt humör kan ju inte bli bättre! Men glad som jag var skuttade jag iväg till tunnelbanan halv 6, gissa vad? Det är fel på blå linjen så mitt tåg kommer inte! Bussen från fridhemsplan går 06.05 och då mina vänner stod jag fortfarande på perrongen i ghettot! Kul start på dagen! Nu är jag alla fall på väg, sen stressad och hungrig men vad gör det? Hoppas på en akut läkartid med andra ord att bara jobba halv dag för att efter läkaren åka och träffa fina Jessica :) tror jag ska hinna med att möta världens finaste och bästa Mia för att baka, mysa och busa ikväll :) (dvs om jag har ögonen öppna efter denna dag) kanske sova lite middag? Krypa ner hos hjärtat som gick och la sig nu?! Hallå sleepyhead! Hans nattrytm kanske är bra när lillkillen kommer, jag vet en som kommer få ha honom på natten :) nu måste jag köpa kaffe och ta nästa buss till workie!



Love J


Måndag... Igen!

Gårdagen gick jätte sakta hela dagen och när jag väl träffade hjärtat bara flög tiden iväg :( himla typiskt och så måste man upp och jobba idag också! Alltid är det något! Helgen har annars vart bra var med Natt och lillen i fredags, massa mys och latdag :) i lördags blev det kalas fika och nybakta JÄTTE goda lussebullar med min finaste Mia, tur att sällskapet var av bästa sort så slapp jag tanken på hur gott det var! Nu väntar en hel veckas jobb som avslutas med julfest på lördag, kan bli hiss eller diss har ej bestämt mig vad jag tycker än! Mitt älskade hjärta reser bort i helgen, lite avundsjuk är jag faktiskt men kul att han gör något :) dags för workie bara 19 fasta arbetsdagar kvar nu :D hoppas dock på att orkar lite mer in i januari men vi får väl se :) vad gör ni idag? xx


Fredag min fredag!

Det förra inlägget skulle publicerats i onsdag men något blev galet! Woho vecka 24 idag det går fort nu, eller na det kunde få gå lite fortare! Igår hade jag bästis Damien på besök på jobbet, alltid lika glad :) efter att jag slitit på jobbet en hel dag packade jag väskan åkte och träffade fina Mia och gick på kemtvätten för att hämta ut min jacka! Som ny, nästan! Hem och laga middag för att sedan ta en promenad och snacka lite skit med M som resulterade i att jag var hemma 2 timmar senare och min rumpa fick tillbaka färg och känsel efter 1 timme under täcket, jävla kallt ute nu på kvällen! Men mysigt hade vi! Ikväll ska jag till fina Nathalie och mysa med mina älsklingar :) hoppas på att träffa min egna prins under helgen också :)! Saknar! Vad ska ni göra? <3


Bästa moster!

Nana är världens bästa köpa glass som jag får smaka hela pappret dessutom och massa choklad mums! Såhär ser man ut då <3


RSS 2.0