Finns det svar på allt?

Har jag gjort rätt eller fel?
Får man vara långsökt så tror jag att jag gjort väldigt fel men ser vi på den ljusa sidan så mår jag bättre för stunden i kväll kommer ångesten och ångran att se dom tillsammans, varför gjorde jag som jag gjort kommer bli min fråga då.
 Jag lever i en lögn, jag undan håller saker för mig själv och för andra för att jag inte ska visa min svaga punkt för något, jag ljuger för mig själv och tycker att allt är jätte bra ibland men så är det inte. Jag ångrar inget i livet, men jag gillar vissa saker mindre. Hur vet jag om jag gjorde rätt igår?
vem kan svara på det om inte jag själv?
Ingen kan förstå hur jag känner, tilit finns inte men känslorna finns där, hur gör man?
Börjar om från 0, startar ett nytt liv, men hur enkelt är det när man en gång fallit dit om det nu fanns något som kallas för kärlek, annars närheten, saknaden och allt det andra. Finns kärlek vid första ögonkastet?
För några år sedan trodde jag nästan på det där påhittet idag vet jag inte vad jag ska tro, kan vara för att jag inte är redo att släppa taget och gå vidare, utan leva i min dröm och tro på att det blir bättre med tiden?
Består sanningen verkligen utav sanning, eller är det bara påhitt? Jag tror att alla där ute sitter och vet så mycket mer än dom säger, förvränger saker och hittar på.

Lev livet ungt och dö gammal!


Hur vet man när saker är rätt?

Hur vet man vem som är den rätta? Hur vet man när man verkligen är kär?
är det när det pirrar i magen och man blir nervös av att se den man är "kär" i?
finns det verkligen äkta kärlek? är det något att lita på? Hur vet alla vad som är rätt och fel?

Jag vet ingenting känns det som? Jag tror att jag varit kär och att jag älskat honom för jag vill fortfarande massa saker,
men hur kan jag veta att det verkligen var äkta kärlek och att man har älskat något, i dagens samhälle verkar det som att alla säger jag älskar dig till varandra, förra veckan kom det fram en tjej till mig och sa jag älskar dig du är så söt, henne har jag träffat och pratat med 4 gånger? Jag tror det tog mig de två första åren som inte var något tydligen och det första halvåret i vårt förhållande tills jag sa jag älskar dig. Jag ångrar verkligen inte att jag sagt det och skulle heller inte ta det tillbaka jag älskar honom fortfarande om det är så man kan kalla det.
Jag har bara känt det där pirret i magen för en kille tidigare och det kanske beror på att det var min ända kärlek, jag vet inte. kanske inte beror på fjärilarna i magen heller, andra söker sig till sex genom ett förhållande, då föredrar jag fjärilarna!
Finns det någon som kan svara på frågor kring detta ämne eller är kärlek bara något som tas förgivet som någon har sagt att vi alla måste ha för att må bra?
Hur vet man när man "älskar" någon så mycket att man är redo för att skaffa barn?
Vissa är tydligen det aldrig och andra gör det bara för skoj skull, man ska kunna anpassa sig efter ett barns liv och kunna ta hand om. Jag har träffat på ett fint exempel som verkligen inte kan det, knullar runt och är ute och super på helgerna vad är det för en förälder?
Säger man bara jag älskar dig för att man ska visa att man bryr sig, uppskattar någon eller ser upp till den personen, eller säger man jag älskar dig för att man verkligen menar det?
Ibland kan jag inte ens veta om det var rätt att köpa den där saken eller något annat som känns fel.
Igår gjorde jag något jag idag ångrar på ett visst sätt, jag ångrar inte det som hände men jag ångrar hela saken ändå. Jag skulle göra om det 1000 gånger om det var så men att jag sedan står där och mår dåligt för saker jag hör eller ser är det jag har ångest för! Dumpad, ensamen och saknad!

10 dagar kvar, London baby!



Min första kärlek

Jag är rädd, jag behöver dig!
Jag känner ensamheten krypa i mig mörkret kommer fram, jag behöver inte det här, jag behöver dig och bara dig!
Vakna och känna slagen från ditt hjärta att veta att du lever och ligger precis brevid mig och bara håller om mig.
Veta vart jag ska när jag ska hem, känna mig älskad och uppskattad inte svag och liten. Tårarna bara rinner så fort jag tänker på dig, det är svårt att förlåta men jag vill bara, jag älskar dig och kommer alltid att göra det, jag vill bara hata och leva ett annat liv som andra säger men jag kan inte jag vill bara vara dig nära och hålla om dig hela tiden kunna tänka på dig och må bra hålla dig i hand och veta att det alltid ska vara så. Kärleken är svår det visste jag men trodde inte att det skulle bli såhär jobbigt. Du är den som vet allt om mig, min bästa vän, mitt allt.

Jag saknar dig!

All den tid vi haft var jag lycklig, det var den bästa tiden i mitt liv och jag drog stor nytta av det.

Tillbaka till verkligheten lev i nuet, glöm dåtiden och gör det du vill göra, var ung medans du kan!
Lycka kan man få av många men inte ens hälften av vad du tror är äkta, det finns så mycket falskhet där ute som man inte kunde tro, skit snacket går i ett och ryktet sprids dirket. Det är ganska otroligt hur vidiga människor kan vara, ge en annan hopp om allt och alla men vara den vidrigaste själv stå och säga att man ställer upp för allt men är den första som sviker, att lita på någon kan vara svårt, jag har svårt att lita på många just nu eftersom jag blev djupt sviken jag kanske aldrig kommet att kunna öppna mig igen men det är mitt val, mycket är svårt men håll det heldre för dig själv än lägg över skiten på någon annan! Lögner och fler lögner det är vad som snackas om, inget vettigt bara massa skit. Välkommen till Sundbyberg staden utan gränser!

Om 12 dagar åker jag till London, woho!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0