Sluta!

Helt seriöst jag har aldrig nämnt att dom som arbetar i boxen hos oss på ö-malm är inte är som oss andra utan det saknas lite och dom har på riktigt spelat julmusik i två veckor nu jag dör!! As mysigt med vinter vid juletiden men redan nu? Jag orkar liksom inte och det går inte heller att tala med dessa grott mongon!


Lycka!

Idag är det 4 månader eller 121 dagar kvar! Jag längtar! Gick upp super tidigt skulle duscha, råkade bli ett bad och gissa vad som hände? Det var så otroligt skönt så det blev ett alldeles för långt bad och himla stressigt till jobbet! Håret är överallt, no make up och jeans, yääh snygg chäy! Tur att man bara ska jobba, skönt var det alla fall i mitt varma bad, tänk om man kunde sluta skjuta upp saker så hade jag kunnat ta det där badet igår men nej inte jag heller! Lagade mat, tvättade och dammsög alla fall! Blir en tidig dag på jobbet tänkte smita väldigt tidigt och åka och träffa fina Jessica, får se vad vi hittar på? Kanske hugga in på julbordet? Ja vi får väl se vad det bjuds på! Jag har då drömt om chocklad munkar i natt, hungrig & tjock? Haha! Kanske får köpa mig en munk till lunch :)


Trött tjej!

Äntligen har jag slutat för idag, sitter på bussen på väg hem! Ska springa in på Coop och handla lite för att laga köttfärssås och spaghetti till middag får se om hjärtat behöver lite mat också! Innan dess ska jag defenitivt sova en stund jag är så fruktansvärt trött skulle kunna somna ståendes någonstans ögonen bara svider på mig, ja jag är gammal som måste sova middag, haha! Godnatt mina vackra <3



Ps. Ser ungefär ut som prinsen på bilden!


För mig är du perfekt <3


Älskling fyller år!

Idag är det ingen mindre än älsklingens födelsedag så nu är det dax för paketöppning :) klantig som hjärtat är var han ut igår dansade massor tyvärr inte på fötterna som en annan hade gjort, vilket resulterade i några dagars sjukskrivning och ett gigantiskt knä, stackars min fina :( min dag började dock bättre natten har vart lång men jag blev väckt av mina små favorit killar och en massa bus, bjuder på en bild på min lilla skrutt!


Lönings lördag och bara mys!

Till skillnad mot resten av Sverige packade jag min väska för att bege mig mot älsklingen för en massa mys, tjockis mat (bakis för vissa av oss) och en "snyft" film! Det kan behövas ibland :) graviditets hormonerna tar över! Tidigare idag har jag vart barkarby runt med favorit Jess jag som inte skulle handla något alls förutom en present, är nu några handdukar och en matta rikare :) tack jultomten och förlåt min son! Sen jag bor själv och väntar barn har plånboken blivit fruktansvärt tunn av någon anledning, tråkigt men sant, dags för mig att vinna lite pengar tycker jag! Bjuder på en instoppad kvinna i en mysjacka! xoxo


Baby boom

Min älskling bara växer och växer idag (på bilden är jag v.22 + 6) stor bäbis! Samma vecka som vi gick ut med att vi väntar barn fick jag veta att vi är 5 st sumpan mammor som ska föda inom loppet av en månad mars/april helt galet, kan iof vara skönt med lite vänner som också är först födeskor :) igår var jag och busade med vackra malin och hennes underbara unge William så otroligt söt! Blev massa snack och mys där hemma fick även lite kläder wille växt ur som våran son kanske kan ha sen :) nu längtar jag ihjäl mig, JÄTTE mycket! Mars kom?


Babyboy <3

Ultraljudet har vart och jag har tagit mig i kragen och ringt släkten för att tala om att jag väntar en liten SON som beräknas komma den 29 onde Mars 2012, världens lyckligaste mamma, och jag såg stoltheten hos min andra prins när han fick se sin lilla son på UL, och även när han valde att publicera bilden på facebook :) Jag tror på framtiden men lever för var dag som går, det som händer händer! Har inte några egentliga förhoppningar på vad som kommer hände men självklart så skulle det nog kännas skönast att veta vart man har hela familjen på en gång! Det är ju trots allt mina fina älsklingar båda två! Idag sitter jag på jobbet med trötta ögon efter en tuff natt, och än tröttare blir jag när jag vet vad som väntar mig hemma, flytt, tvätt städning och allt som hör huset till, so fun! Imorgon jobbar jag förmiddag och ska träffa Saara, vilket jag inte gjort sedan stenåldern ungefär så det är på tiden och ska bli super kul! Dessutom har jag börjat bli en tjoooockis jätte kul, PT här kommer jag våren 2012, men vad gör man inte för att må bra och vara lycklig? Allt gott är ju trots allt onyttigt så lite extra kan väl inte skada? HAHA! Nej dags för mig att sätta fokus på kunderna sålänge jag orkar här, bit ihop har ju knappt tre månader kvar tills jag faktiskt får gå hemma igen :) puss mina vackra!

Big news out!

Min stora nyhet är nu ute, jag ska få en liten son, beräknat den 29onde mars! Går in i vecka 20 idag, halva tiden har nästan gått. Igår var vi på UL jätte spännande det bästa var nog att se fokusen på min stora prins som är så stolt över en son :) Men jag känner lite svartsjuka och avund från vissa håll, sånna som inte kan glädjas för någon annans del! SURT! But to bad because im happy, och mer än så jag är helt överlycklig jag ska bli mamma åt min lilla prins, Theodor? Eller vad tycker ni? Namnförslag tas mer än gärna emot :) Och så var det ju det där med barnvagn, jag är helt såld på Bugaboo Cameleon vagnarna och bara SKA ha en sådan punkt slut! Har faktiskt hittat dom på amazon till ett riktigt bra pris man tjänar alla fall något tusen lapp på att köpa den där ifrån istället för i Sverige även om frakt och tull tillkommer :)

RSS 2.0