Lördag och mår inte toppen..

Igår var en sjukt bra kväll, tyvärr följde inte Malin med för hon kände sig dålig, och inte heller blev det stan!
Åkte hem till Angelica och Putte och drack vin innan Angelica Wikman kom för att gå vidare till Garbo. Väl inne på garbo träffar jag på min nisse som kommer med paket på jobbet, vilket inte var så jätte bra, haha! Annars dansade vi hela natten lång och träffade massa trevliga människor, väl idag mår jag dock inte toppen men det ska vi snart ändra på. Ska åka in till stan och möta kusin Malin och hennes karl. Ikväll blir det att slå klackarna i taket och härja runt ;)

Nu måste jag börja fixa till frisyrn igen och styra lite make-up <3






Skratta idag för imorgon kan det vara försent!


Fredag, och överlycklig!

Idag är det fredag och jag bara älskart! Gick upp väldigt tidigt idag, tvätta håret, rakföna samt platta tar tid på morgonen! Herregud vad tjejer ska hålla på.. Skulle möta upp min lilla snutte som skulle till läkaren klockan 10 i rissne påvägen dit hann jag bli jätte glad, sprang på min farmor i hallonbergen centrum som jag inte träffat på över ett år eftersom hon bor i Gävle.

Jag är sjukt trött dock men har druckit massa kaffe på jobbet och sitter och väntar tills jag stänger så jag kan gå ner till gymmet och duscha och fixa mig tills kvällens festligheter som blir stan med bebis Malin. Har också insett att vi har solarium på jobbet så det här blir skoj nästa vecka eftersom jag inte hinner se solen ut så får man göra det bästa av situationen, så man har lite färg innan TURKIET! Mamma ska hämta mig på jobbet idag också så jag kommer till Malin i tid och kan dricka vin :)

Hittade en jätte vidrig artikel på aftonbladet, om en kvinna som inte ville gå till läkaren, varken för att undersökas eller hämta ut preventivmedel så istället blev hon gravid 8 gånger och varje gång kvävde hon sina 8 barn och grävde ned dom i trädgården.. Vilken sinnessjuk kvinna!


skriver mer ikväll och lite bilder kanske kommer från oss fina <3


xoxox

Jag har världens finaste vän!

Nyss fick jag ett underbart meddelande jag blev så himla glad!!


Blev glad nu när jag pratade med dig. Har haft en klump i magen hela dagen, men den försvann :) Vill bara säga att du är världens finaste vän! <3


Du gör mig så lycklig finaste älskling, jag älskar dig Mariah Hellman <3

Jobbet

Jag har verkligen ett trist jobb men jag har haft tur med att jobba dessa veckor när vädret vart skit och man ändå skulle setat inne :) Blev en jätte mysigt frukost med min darling. Så gick vi och shoppade lite innan jobbet.

Imorgon är det fredag och då ska jag dricka vin med Malin min fina blir nog massa mys hos henne men enligt våra horoskop kommer vår kväll bli helt död! Förövrigt ska hon komma till mig och vara med mig en hel dag på jobbet nästa torsdag med en tårta också, MUMS! Det bästa kommer nog vara en hel dag utan Aslan. 


Jag hoppas alla fall på en kanon helg med sockerpullan, blir stan imorgon har jag bestämt.



xoxo
  

Torsdag, och Jessicas födelsedag.

Grattis Grattis din gamle get, hoppas du får en bra födelsedag.

Min dag började dock inte så bra, Malin Mattsson din terrorist sluta väcka mig!
Nu har jag duschat och ska åka ner till Sundbyberg och äta frukost med min lilla älskling, en jätte stor kaffe, TACK!

Sen blir det jobb jobb och jobb, men vad hände med sommaren?
Det är sjukt kallt och blött ute, undra om man ska ta snygg stövlarna på? :)


Nej skriver lite mer från jobbet nu bara nyser jag och känner mig stressad av baby.


<3<3

Oops...

Idag har vart en bra dag, massa mys med älskade Malin en liten tripp till Bro och hämta lite saker, och sedan en liten smitningsolycka men det gick alldeles utmärkt!

Jobbet gick bra men det var väldigt dött så hela förmiddagen gick väldigt segt, och kvällen väldigt fort..
Imorgon är det torsdag och bara en dag kvar till HELG! Så ska jag träffa min lilla grisunge som jag typ vill träffa.

Malin & Jani har bestämt att jag ska på blind date också, ha! Kan bara se framåt och hoppas på att det blir något bra, och så har min man lovat mig att ta halv dag nästa torsdag och ledig fredag för att fira lilla mig :)

TACK!



XOXO <3

Godmorgon!

Nu är det onsdag och halva arbetsveckan har nästan gått :)
Jag har just blivit klar och tänkte att jag han skriva lite innan jag måste rusa iväg för att hinna med bussen.


Jag hade världens härligaste dröm inatt, jag klarade provet och var jätte glad, tyvärr var det bara en dröm :(
Dessutom är det första natten på länge jag lyckats sova hela natten annars har mardrömmarna på ditt anskite funnits där och fått mig att vakna, men nu är jag utvilad och pigg :)


Dags att rusa till bussen, xoxo <3

Vi kör igång igen..

Jag skulle bara vilja sätta mig och spy galla över allt, men eftersom det var så länge sedan jag skrev så får vi vara positiva till det som händer som är bra i livet :)

Måste dock bara få säga hur irriterande det är att jag inte fick lägenheten och får bo hemma ett tag till, men jag hittar snart något nytt och fint :)

Annars så har jag börjat jobba, och ja jag har tagit på mig 2 hela långa veckor på posten IGEN, men behöver lite extra pengar eftersom vi åker om 2 veckor. Herregud vad jag längtar!

Och för att tänka på annat så tog jag en fika med älskade Mia efter jobbet idag, blev dock massa snacka om mitt nya moment i livet, men det kommer bli toppen med tiden. På måndag tar vi nya tag och kör på att klara provet, och sedan tillbaka till jobbet för de 4 sista dagarna. På torsdagen blir det middag med några fina sent på kvällen och en massa vin på min stora dag.

Det känns som att jag har så mycket planer att jag själv inte hinner med men jag jobbar på att lösa det!

Nu ska jag borsta tänderna och gå och snutta kudden, tack mina älskade vänner som funnits där för mig den senaste tiden <3



BIG love xoxo <3

RSS 2.0