regn regn och ännu mer regn..

Usch för detta väder, vill ha sol och värme!!
Snart fredag och helg, ska träffa Jessica så får vi se vad som hittas på under kvällen..
Plaska i vatten pölar med barnen hela förmiddagen blir det alla fall under fredagen, jätte skoj!

Mariah fyller år imorgon också, grattis min bebis!

Ikea igår, blev massa nya kuddar så nu kan vi ha kuddkrig hemma, nya lakan och ett par tofflor!
Har börjat gå spåret med brudarna på jobbet under rasten också väldigt bra!



Dags att börja fixa till håret nu!

XO

Lovley!

Vilken kanon helg det vart, i fredags bjöd Kim på en jätte god middag och sedan lite vin och skitsnack för att sedan möta upp Angelica och gå ner på nya innestället, ha!
Tyvärr mådde min lilla snutte inge vidare, så hon gick hem, men jag och Kim fortsatte festen inne på garbo.
Lördag morgon blev det en fika med Angelica innan jag åkte hem. Vilket jag inte skulle gjort för då släpade mamma med mig till solna c för lite shopping. När vi äntligen kom hem gjorde vi drinkar och spelade spel och hade en mysig middag med hela tjocka familjen. Kvällen fortsatte sedan hemma hos min älskade kusin Malin i huvudsta men slutade med några cider i sundbyberg och en sovplats hos Angelica, förlåt lilla plutt att jag somnade, i will make it up to you!

Underbara söndag! Cykeltur till solna c med två änglar och en massa skratt, nu är det dags att klä sig för att gå hem till Kochanie för söndagskvällen som i sin ordning blir av. Håll ut kochanie jag kommer!

Gossip girl, Wipeout och en massa skratt till ballar av stål är vad som står på tv tablån för vår del.





Le för de du har och för vad du gör!

Volym, inte vår sak!



Hur många liter vatten rymmer en diskho?

Underbara helg!

Det blev en kanon fredag men mina två favorit tjejer Jessica och Angelica, först lite sminkning, i väntan på att Angelica skulle sluta, med lite cider, sedan lite mysig middag med massa vin när Angelica slutat.
Efter det gick vi ner på Garbo där vi träffade grabbarna, blev en helkväll på schlagergolvet men massa dans i höga klackar, riktigt kul var det!
Under lördagen blev det mys på brunnen men en cider och lite kortspel men gänget, sedan gick Angelica hem för en ute kväll med dom andra brudarna, Andreas åkte till solna för fest med sin bror och deras vänner, vi övriga 5 åkte hem för en trevlig middag och massa tv-mys bara, men först fick grabbarna byta broms klossar och brudarna fick laga maten och hitta på massa bus! På söndagen gick vi ut och tog en kaffe i solen jag och Jessica, underbart väder! Våren kanske är här för att stanna?!

Idag har jag vart på jobbet, tidiga dagar och sena arbetsdagar, inte min starka sida. Men vi tog alla fall dom större barnen till skogen för att kolla på myrstackar om myrorna kanske hade vaknat, vilket dom hade och barnen fick mata myrorna med banan, HA!

Nu har jag haft en mysig 5 km promenad med Mia och sedan lite gungning i parken :)
Dags för tv mys och kudden snart efter ducshen!




Sommar, vi längtar!


<3


solsken

Åh en sådan underbar dag jag haft i solen med pärlorna, och bara en dag kvar sedan helg, och ingen vanlig helg heller! Känns så otroligt bra! Jag skrattar åt ditt yttre medans jag suckar åt ditt inre pojken min. Ska snart ut och vandra med Misan, ska bara försöka packa ner det jag behöver med mig till jobbet för att kunna åka ner till odjuret direkt efter jobbet och sedan över till Jess och Crille antar att du också följer med :)

Var så underbart varmt och skönt i solen imorse, satt och tog en kaffe och kollade när dom små sprang omkring, blev dock kallare mot eftermiddagen, hoppas värmen kommer tillbaka tills imorgon!
Tog en sväng ner till Angelica igår också men blev en snabb träff för vår del, blev nog inte mycket mer än en timme, haha men vi lär ju ska ses imorgon också!

Nej nu blir det packning och sedan ut och träffa Misan, mycket mysigt!




Jag älskar solen, men gillar regnet för..



.. då kan jag ha mina coola stövlar :)

Hoppa hage..

Tro jag har världens bästa jobb, se så kul vi har underdagarna..


Tv-mys

Igår blev det som vanligt en tv-mys kväll med Queen K, Dating in the dark, desperata hemmafruarna, Cougar town och Christine.. Mysigt! Vi hade också en manikyrkväll, naglarna blev svarta tippar med rosa sträck under, what a mess! Nu är det vår och planering av den stora möhippan, blir den första jag vart på under mina år. Ser framemot det. Men först blir det massa jobb, ingen semester och bara sol! Sedan dags för Turkiet 11 Augusti!!

I helgen blir det fest med Jess, längtar redan.
Ska också byta avdelning under Torsdag samt Fredag, inte lika kul! Vill ha mina solstrålar, se på hur sött mitt lilla kärlekspar är..



Gullegrisar!
Önskar jag kunde veta att jag fick stanna hela året..

Dags för greys anatomy igen, pausen är slut, det går snabbt när man har kul :)

Underbart!

Vilken otroligt mysig helg vi haft, blev massa mys med Jessica. I lördags blev det en sväng förbi Jonas och träffa pojkarna som satt och kollade hokey, och sedan vidare ner till Marielle för att fira veckans födelsedag. Dom flesta drog in till stan men jag och Angelica tog oss bara ner till sumpan där det bjöds på festligheter, blev en sen natt.
I söndags hade vi en otroligt härlig dag på brunnens uteservering i solen med lite kort spel, gick bra tills en början men sedan fick Angelica ett fyrtal och drog ner oss alla på 0. Efter så gick jag och Jessica hem och hämtade bilen, Andreas, Crille och Angelica satt kvar och drack upp, för att sedan åka till City gross och handla hem påsk middag och bingo lotter, riktigt mysigt!
Kommer lite bilder från mys middagen sen.
Ingen av oss 8 vann något alls, jätte tråkigt, Andreas var så nära på jackpoten + finalchansen men det gick inte hela vägen. Blev sedan en fortsatt lugn kväll, en cider på greens och kortspel med Angelica och Jesper.

Nu sitter jag på jobbet men full energi, ska gå bort och leka med mina solstrålar snart.



Bara 4 dagar kvar till helg, hoppas på en lugn och skön helg med massa sol!
Kram kram


Glad påsk

Långfredag och jag har vart ut hos morfar och hälsat på, mysigt!
Blir en underbar middag med familjen om ett tag och sedan ner till min lilla Jessica. Igår vart det lugnt jag och Jessica var ut och åt och sedan blev det mys framför tv. Har gjort klart naglarna också blev total katastrof!

Undra om det kanske bjuds på lite festligheter ikväll? Lite vin blir det i alla fall. Inte mycket planer under den glada påsken! Haha!

Jag och Frank gjorde en snö gubbe!




Tänkte lägga upp lite foton på mina små solstrålar när vi målat dom till små påsk kärringar :)




Fick stanna två veckor till med dessa söta!

RSS 2.0